top of page

Bringstrup & Sigersted

Ringsted Friskole.jpg

Ringsted Ny Friskole -

            skolen i det grønne

Der er en velfungerende friskole i Bringstrup. 

 

Ringsted Ny Friskole, der er grundlagt i 1987, ligger i naturskønne omgivelser 5 km fra Ringsted. Der er offentlig transport fra Ringsted Station direkte til døren. Endvidere er der cykelsti, således børnene kan komme sikkert til og fra skole.


Skolens bygninger er også rammen om en række aktiviteter arrangeret af foreninger i lokalområdet. 

Ringsted Ny Friskole.jpg

Skolen har ca. 220 glade børn fordelt på Yngste – 9. kl. Der kan tages folkeskolens afsluttende afgangsprøver efter 9. kl.  Der er tilknyttet en velfungerende SFO. Vi er 27 engagerede medarbejdere, der hver dag arbejder i et børnemiljø med fokus på nærvær, anerkendelse og fordybelse i leg, læring og samvær.

Skovbørnehave.JPG
Kildeskolen.jpg

Ringsted Private Skovbørnehave holder til i et smukt gammelt bindingsværkshus, der ligger i udkanten af St. Bøgeskov.

Kildeskolen er en velfungerende folkeskole, hvis skoledistrikt går fra Sigersted til Gyrstinge. Skolen ligger i Gyrstinge tæt ved skov og sø.

Der er også skoler i Gyrstinge, ca. 5-9 km væk

 Dagene tilbringes i skoven. Her fanger vi haletudser, ser på dyr og dyrespor, bygger huler, saver og snitter, laver mad over bål, bruger vores fantasi og meget andet.

Her går ca. 140 børn i alderen 3-12 år, hvoraf 30 børn går i Kildeskolens  Børnehave. Vi har en varieret skoledag, hvor science, naturen og musiske aktiviteter en naturlig del af børnenes tilbud. Vi har fokus på faglig fordybelse og kreative processer, så børnene udvikler kreativ tænkning og virkelyst. Skolens lokaler er lyse og velindrettede med nye faglokaler.

Der kører bus i timedrift, som standser lige foran skolen. Buskort udstedes efter gældende regler.

bottom of page